Miss Odeya eller Ingela Holmer är den Konsumhusbyggare som varit snabbast.......... Här kommer hennes inspirationsbilder.............
     
                De små bilderna "klicka" för större bild.      De små bilderna "klicka" är julskyltningen............
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Hejsan Totte.

Ja jag har pysslat ganska mycket med mitt Konsumhus. Jag har inte varit trogen funkisen utan svävat vidare till 50-60 talet i inredning.

Har blivit lite utskälld att jag har för fina och dyra möbler i vardagsrummet. En konsumbutiks lägenhet ska inte vara så lyxig. 
Men det tycker jag att det kan få vara i mitt hus.  Nästan alla möbler har jag själv gjort förutom stolarna i köket som kommer från dig. ( Har inte plats för så många miniatyrhus så jag samlar det bästa jag har i mitt Konsumhus .)

Jag har gjort en stil i köket där jag gjort fler skåp och ändrat på planlösningen, en annan stil i vardagsrummet, lite Josef Frank stil . Nu jobbar jag med alla förpackningar till butiken. Jösses vad många hyllor det är.

Har även gjort om designen på huset så när jag öppnar huset så sitter framsidan fast i ett gångjärn och sidorna sitter fast i huset. Med andra ord ingen tehuve model mer. Taket går även att lyfta av. Hoppas inte att du blir ledsen att jag gjort så.

Jag skickar några bilder till dig  och du får bedöma om du vill visa dem eller inte. Du får gärna sätta ut mitt namn om du vill. 

Mvh Ingela Holmer